5/5

100% Tevreden Klanten

Help! Ik moet het bedrijfsuitje organiseren

het bedrijfsuitje organiseren

Het bedrijfsuitje organiseren…. Ieder jaar moet moet dit weer gebeuren. En wie gaat het dan doen? Wat een leuke dag wordt voor de deelnemers, is soms stressvol voor de organisator….

In dit artikel vind je dé tips om een succesvol bedrijfsuitje te organiseren. Zo wordt de teamdag ook voor degene die “de Sjaak is”, leuk om aan mee te doen!

Tip 1: Bedrijfsuitje organiseren? Plan ruim van tevoren

Als je een bedrijfsuitje organiseert is tijd belangrijk. Vooral: op tijd zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Het is slim om minstens 3 maanden van tevoren te plannen. Vaak zijn er dan nog data beschikbaar. Ook heb je dan genoeg aanloop om je team te motiveren voor het bedrijfsuitje. 

Tip 2: Inventariseer je deelnemers: wat willen zij?

Deze tip is vooral geschikt bij een nieuw team. Als je de deelnemers niet allemaal persoonlijk kent, is het goed om te vragen wat zij willen. Stel dat je een groep hebt die actiever is, dan is een actiever spel slim om te doen. Maar als het puzzelaars zijn dan is een uitje als het Jeukwoordenspel eerder geschikt. 

Tip 3: Schakel een professionele eventpartij in

Je hoeft het niet alleen te doen! Sterker nog: je kunt om hulp vragen aan een goed evenementenbureau. Met name een die gespecialiseerd is in het organiseren van een bedrijfsuitje. Zij hebben niet alleen ervaring met organisatie, maar ook een groot landelijk netwerk met samenwerkingspartners. Van landelijke boslocaties, tot knusse centrumrestaurants. Je raadt het al: Wij van WC-Eend adviseren….😉

Tip 4: Bedrijfsuitje organiseren? Doe wat extra’s!

Hoe leuk is het als je een bedrijfsuitje organiseren persoonlijk maakt. Bijvoorbeeld door handgeschreven kaartjes aan de deelnemers te geven. Waar je op schrijft: “bedankt voor je inzet het afgelopen jaar!” Ook leuk is om persoonlijke prijzen te geven. Wij hebben menig bedrijfsuitje gehad waarbij de klant, zelf ook prijzen had meegenomen. Waardering voor mensen is het allerbelangrijkste. En dat is niet zo moeilijk als je denkt. Het gebaar hoeft niet groot te zijn! 

Tip 5: Laat los én speel zelf mee

Dan breekt eindelijk de grote dag aan: het bedrijfsuitje gaat van start! Belangrijk voor de regelaars onder ons: je mag het nu loslaten. De spelleiding begeleidt het evenement. Je mag zelf meespelen. Probeer dit ook te doen! Je hebt nu toch geen invloed meer op wat er gaat gebeuren. Laat je meeslepen door het spel en wordt verrast door de groepsdynamiek. 

Tip 6: Bel ons😉

Even een sigaar uit eigen doos… Wij hebben de leukste en originele bedrijfsuitjes! Vele tevreden klanten gingen jullie al voor. Daarnaast leveren wij altijd maatwerk. Ook ondersteunen wij met het zoeken naar een geschikte locatie, maar er is meer! Wij helpen ook bij de juiste communicatie naar je team toe. Want het voortraject is net zo leuk als de dag zelf. Hieronder onze bedrijfsuitjes per categorie. Wel zo overzichtelijk! Spreek ik je snel?

Heb jij een groep die taalkundig is, speel dan het Jeukwoordenspel. Wij gebruiken jullie kantoorjargon om een spel op maat te maken.

Enkele van onze bedrijfsuitjes:

Liever wat actiefs? Kies dan voor Office Olympics. Een estafette waar jouw bedrijf én collega’s centraal staan.

Ga je voor teamontwikkeling met een glimlach? Dan hebben wij de DISC-Kwiz. Herken jij de gele kanarie in jouw team?

Familiegevoel gegarandeerd met het fanatieke spel Ticket to Fly. Voor echte avonturiers. Verzamel jij de meeste routes? En pak jij die prijsbeker? 

Op avontuur gaan met je team? Kies dan voor ons Zoek de behendige Mol spel. Een van de spelers is een echte saboteur. Wij helpen hem met voorinformatie, zodat hij jullie kan saboteren. Hoe leuk is dat! 

Mocht je een event op maat willen, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag!

Vriendelijke groet,

Team GO Teambuilding

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: info@goteambuilding.nl

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?