Teamuitje! Vertel ik het aan mijn collega’s?

Teamuitje! Vertel Ik Het Aan Mijn Collega’s?

Het jaarlijkse teamuitje! Dit vormt vaak een hoogtepunt in de teambuilding van het bedrijf. Zoals ieder jaar wordt er weer een teambuildingactiviteit gekozen. Zo was dit bij een van onze klanten afgelopen jaar een Zoek de behendige Mol spel. Teamchef Harald was toen “de Mol”. Daardoor won zijn team niet, maar kreeg hij de beker. Het andere team-waar Lisa “de Mol” was had toen gewonnen. 

Daarom is de ene helft van de afdeling erop gebrand dit jaar te winnen! Zoals gebruikelijk mag iemand van de afdeling dit jaar weer een nieuw teamuitje kiezen. De keus valt op het spel Office Olympics. Een teamuitje waarbij braingames afwisselen met behendigheidsspellen. Niet alleen de snelste wint, maar juist ook degene die het slimste spelen.

De datum is geprikt, de collega’s weten wanneer ze iets gaan doen. Maar ze weten nog niet wat ze gaan doen. Soms twijfel je of je het moet vertellen. Stel nou dat ze het niet leuk vinden? En het is toch leuker als verrassing?

Wij maken regelmatig mee, dat collega’s niet weten wat ze gaan doen. Zo blijft het een “verrassing” is al gauw de gedachte. Of dit verstandig is hangt van een paar factoren af: 1. Hoe goed kent de groep elkaar? 2. Wat zijn de omstandigheden? 3. Is het buiten? Dan speelt het weer vaak mee. Zeker als het een warmere dag is, hebben mensen vaak niet de goede kleding aan. En wat te denken van zonnebrand? Vaak is dit niet aanwezig, waardoor de lol er na 1 uur al snel vanaf is. De brandende zon leidt dan af, van waar het werkelijk omgaat: tegen elkaar strijden en veel plezier maken.

In de meeste gevallen is het aan te raden, om het wél van tevoren te vertellen. Dan kan iedereen de juiste kleding meenemen en begint de voorpret al. Bij een Zoek de behendige Mol spel, kun je dan bijvoorbeeld al briefjes neerleggen op kantoor met: “Ben jij de saboteur?” Of: “Zoek snel, want de Mol is zo weer verdwenen”. 

De enige uitzondering hierop is wanneer het een vrij nieuwe groep is en de omstandigheden goed zijn. Op een warme lentedag bijvoorbeeld. Maar voor alle andere keren luidt ons advies: bederf de voorpret niet! Vertel het aan je collega’s. Zo rek je het plezier van een personeelsuitje op! 

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat
Praat nu geheel vrijblijvend met een van onze experts

Vrijblijvende offerte

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.

1
2
3
Team GO-Teambuilding
Demian-

Demian Vane

Eigenaar- Eventmanagement & Strategie
Ydanne-

Ydanne Breeman

Concept & Creatie
Roxana-

Roxana van der Meulen

Presentatie
Ilja-Wensink-

Ilja Wensink

Webdesign & SEO

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?

Teamuitje! Vertel ik het aan mijn collega’s?

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: [email protected]

Ik wil meer weten

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.