Personeelsuitje

Personeelsuitje

Wil jij de band in je team versterken? Dan is een personeelsuitje de ideale manier om aan jullie teambuilding te werken! Hiermee stimuleer je een verbeterde samenwerking op de werkvloer. Ook zorgt dit voor een echte motivatie boost! Een personeelsuitje geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen op persoonlijk vlak. Het is aan te raden om deze activiteit wel van tevoren aan te kondigen. Zo kun jij samen met je team sparren over wat jullie het leukst lijkt om te doen. Daarnaast is dit handig voor de voorbereiding. Een goed begin, is het halve werk! Wil jij inspiratie opdoen voor personeelsuitjes? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Personeelsuitjes ideeën

Er is natuurlijk ontzettend veel keus als het gaat om personeelsuitjes. Het is begrijpelijk dat je hierbij door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij een aantal personeelsuitjes ideeën voor jou verzameld! Bij de keuze van een activiteit is het natuurlijk belangrijk dat dit bij jullie team past. Als je op kantoor werkt, is het bijvoorbeeld aan te raden om te kiezen voor Office Olympics. Omdat jullie tijdens het werken vaak stilzitten, kan het fijn zijn om even in beweging te komen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om samen met je team deel te nemen aan een workshop naar keuze of speluitje. Als het gaat om personeelsuitjes ideeën, is er van alles mogelijk!  

Het Leukste personeelsuitje

De leukste personeelsuitjes ontdek je hier! Met de eerste activiteit die wij aanraden zal er een hoop worden gelachen! Deze activiteit heet “Zoek de behendige mol”. Dit is natuurlijk gebaseerd op de populaire TV-serie “Wie is de mol?”. Verder is het hierbij de bedoeling om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor je team. Er zit hier wel een addertje onder het gras, want er is natuurlijk een mol aanwezig die de boel saboteert! 

Een ander leuk spel die wij aanraden is de DISC-Kwiz. Je gaat hier namelijk voetballen, maar het is toch wel een tikkeltje anders dan de traditionele manier. Jullie komen hier namelijk terecht in een voetbal zeskamp. Hierbij leer je deze balsport op de Spaanse manier kennen. Activiteiten die aan bod komen zijn onder andere: duo voetbal, futbol de playa, futbol estratego en meer! De afsluiter van de leukste personeelsuitjes is: “Het jeukwoordenspel! Hier zijn diverse spellen van de partij, zoals een quiz of praatspellen.

origineel personeelsuitje

Een avondje bowlen of samen de bios pakken is natuurlijk een standaard personeelsuitje die elk bedrijf wel doet. Voor kleine teams is ook een escaperoom een goed idee. Wil jij deze keer een origineel personeelsuitje organiseren die nooit meer wordt vergeten? En wil je hierbij je personeel echt verrassen? Dan ben bij Go Teambuilding zeker aan het juiste adres! Wij maken namelijk spellen op maat die aansluiten op de wensen en behoeften van jullie bedrijfscultuur. Hierdoor krijgt jullie personeelsuitje een persoonlijke touch! Natuurlijk hebben wij eet en drink uitjes met een Pub & Fun Kwiz en een gezellige high tea-building. Bij Go Teambuilding is een origineel personeelsuitje gegarandeerd!

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat
Praat nu geheel vrijblijvend met een van onze experts

Vrijblijvende offerte

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.

1
2
3
Team GO-Teambuilding
Demian-

Demian Vane

Eigenaar- Eventmanagement & Strategie
Ydanne-

Ydanne Breeman

Concept & Creatie
Roxana-

Roxana van der Meulen

Presentatie
Ilja-Wensink-

Ilja Wensink

Webdesign & SEO

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?

Personeelsuitje

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: [email protected]

Ik wil meer weten

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.