Teambuilding Utrecht

Teambuilding in Utrecht

Hoe hou je de werksfeer goed? En hoe bevorder je de samenwerking? Juist! Met teambuilding in Utrecht. De ideale stad om een teamuitje te organiseren. Je hebt er mooie parken voor buitenspellen, de grachten en natuurlijk het prachtige Domplein. De nauwe straatjes doen idyllisch aan. Dat maakt dit een goede plek voor een teambuilding spel. GO-Teambuilding begeleidt jullie graag bij het zoeken naar een teamuitje. Zeker wanneer het op deze mooie locatie plaatsvindt.

Op deze pagina zetten wij de beste opties op een rij voor jouw teambuilding in Utrecht. Ontdek deze mooie stad met een positief gevoel! 

Teambuilding in Utrecht met collega’s

Teambuilding in Utrecht verhoogt de productiviteit. Dit blijkt ook uit menig onderzoek. En uiteraard je eigen ervaring. Niet voor niks heeft ieder bedrijf een budget voor jaarlijkse teamuitjes. Iedere medewerker verwacht dit ook! De samenwerking neemt toe, want je leert elkaar op een andere manier kennen. Onze ervaring is ook dat je speelt zoals je bent. Ben je bijvoorbeeld een fanatieke saboteur? Kijk dan eens bij ons teambuilding spel: Zoek de behendige Mol.

Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe productiever je als team wordt.

Ook degene die de teambuilding in Utrecht namens zijn bedrijf organiseert kan ontspannen. Bij GO Teambuilding weten wij hoe je een leuke teammiddag regelt. Hierdoor ga je met zo min mogelijk stress de dag in. Kijk, het begint bij een goede voorbereiding. Uit wie bestaat je bedrijf? Hoe werken je collega’s momenteel samen? Dit zijn belangrijke dingen om te weten. Wij schreven hier al eerder een artikel over: Help! Ik moet het bedrijfsuitje organiseren.

Na het lezen van deze tips weet je hoe je een goede teambuilding in Utrecht organiseert. Los daarvan is het natuurlijk belangrijk dat ook het hele team samenwerkt bij het organiseren van het team uitje. Gedeelde smart is halve smart. De contactpersoon neemt volgens contact met ons op en zodoende adviseren wij hem om een hele mooie teambuilding in Utrecht te organiseren.

Locaties voor teambuilding in Utrecht

Er zijn veel locaties in Utrecht om een teambuilding spel te spelen. Maar juist de stad Utrecht heeft zowel rust als drukte. Net zoals vele opties tot overnachting. Daarom is het zo geschikt voor een teambuilding spel in Utrecht. Ook een weekendprogramma is een van de opties. We kunnen dit volledig voor je verzorgen! Bij GO Teambuilding hebben wij vele opties. Wat dacht je van een Jeukwoordenspel in combinatie met een diner? Of een zoek de behendige Mol tocht, op maat gemaakt door de binnenstad van Utrecht. In samenwerking met een van onze horeca-partners is er voor iedereen genoeg keus.

De stad Utrecht valt niet alleen mooie grachten, idyllische straatjes, maar ook een mooi buitengebied. Denk aan het Wilhelmina park, het Griftpark, maar ook het prachtige natuurgebied Amelisweerd. Je kan in de stad Utrecht, maar ook in omgeving alle kanten op. Het is goed bereikbaar met de trein, met de auto en uiteraard op de fiets. Vergeet ook niet dat je zelfs te voet je weg heel goed kunt vinden in deze prachtige stad. De Neude en het Domplein zijnde een hele goede oriëntatiepunten. Uiteraard ondersteunen wij bij het bij het vinden van de juiste route, naar de locatie waar jullie het evenement hebben. Vermoedelijk is het goed weer, want dan wordt het een nog leukere dag.

De opties voor een teambuilding in Utrecht zijn groot: denk bijvoorbeeld aan een teambuilding spel overdag, een diner in de avond gevolgd door een overnachting. De volgende dag is er genoeg te doen in de mooie stad Utrecht. Zo’n weekend verbetert gegarandeerd het teamgevoel. Je leert elkaar op een persoonlijkere manier kennen. En het levert genoeg gespreksstof op! Een effect wat voor langere tijd blijft hangen. Teambuilding in Utrecht kan zomaar een boost aan je team geven! 

Teambuilding die origineel is

Wij begrijpen natuurlijk dat teambuilding in Utrecht, niet altijd even makkelijk is. Je hebt namelijk zoveel opties tegenwoordig, dat is niet normaal. Toch kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze. Het spel aanbod wat we hebben kan ik bij helpen. Vaak zie je toch bij teambuildingaanbieders, dat ze wel veel op elkaar lijken. Weer die pubquiz met dezelfde vragen…. Weer dat sabotage spel met die dobbelsteen…. Nee, nee. Bij GO Teambuilding mag je creativiteit verwachten. Daarom hebben wij voor gekozen om niet alleen originele teambuildingspellen te maken, maar ook worden onze spellen op maat gemaakt. Zo kun je de route van Zoek de behendige mol, ook spelen aan de rand van de stad Utrecht. 

Onze spellen onderscheiden zich doordat ze niet alleen leuk zijn, maar ook een boodschap hebben. Zo is het Jeukwoordenspel een echte lachspiegel voor de organisatie. We pakken namelijk woorden die jullie daadwerkelijk gebruiken. 

Of wat dacht je van het Jeukwoordenspel? Hierbij gebruiken wij jullie kantoortaal, om een verfrissend spel samen te stellen. Overleef jij de ronde: het mikpunt van kritiek? 

Liever wat sportiefs? Dan is ons uitje Office Olympics heel geschikt.

Vrijwel al onze spellen maken we op maat. Hierdoor is het nog herkenbaarder, wat het een leuk teamuitje maakt voor iedereen.

Laat je het ons weten als wij je kunnen helpen? Wellicht tot snel! 

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat
Praat nu geheel vrijblijvend met een van onze experts

Vrijblijvende offerte

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.

1
2
3
Team GO-Teambuilding
Demian-

Demian Vane

Eigenaar- Eventmanagement & Strategie
Ydanne-

Ydanne Breeman

Concept & Creatie
Roxana-

Roxana van der Meulen

Presentatie
Ilja-Wensink-

Ilja Wensink

Webdesign & SEO

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?

Teambuilding Utrecht

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: [email protected]

Ik wil meer weten

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.