Go Team Building

Maatwerk in teamuitjes

5/5

100% Tevreden Klanten

Teambuilding Amsterdam

Teambuilding Amsterdam

Ben je op zoek naar hét perfecte uitje voor teambuilding? Zoek niet langer verder! Bij Go Teambuilding ben je aan het juiste adres! Wij bedenken onze eigen spellen op maat, begeleiden het bedrijfsuitje en verrassen je graag!

Minimaal één keer in het jaar of zelfs vaker, is het weer tijd voor een personeelsuitje. Wil jij in een geweldige omgeving je collega’s beter leren kennen? En natuurlijk wel op de meest gezellige manier? Geef je team een boost met een teambuilding-uitje in Amsterdam! Eén van de leukste steden om een bedrijfsuitje te organiseren! De stad beschikt over prachtige locaties die ideaal zijn voor diverse spellen. Willen jullie een actieve middag beleven vol uitdagingen en humor? Kies dan voor het Jeukwoordenspel! Is voetbal het meest besproken onderwerp aan de koffietafel? Daag dan je collega’s uit voor een potje Spaans Voetbal en verzamelpunten voor de bedrijfsbeker! 

Het organiseren van een teambuilding uitje zorgt voor een positief effect op de werkvloer. Met de activiteiten wordt er vertrouwen opgebouwd wat kan leiden tot een plezierige werkomgeving. Want niet alleen tijdens het uitje ben je een team, maar ook op het werk!

Teambuilding activiteiten Amsterdam 

Vraag jij je af waar het uitje zal plaatsvinden? Er zijn voldoende plekken voor teambuilding activiteiten in Amsterdam! We kennen allemaal het Vondelpark, maar wist je dat de hoofdstad beschikt over tientallen andere leuke parken? Neem bijvoorbeeld het Rembrandtpark, Westerpark, Sloterpark en het Amsterdamse Bos. Je zou misschien denken dat Amsterdam veel te groot en druk is voor een teambuilding uitje, maar maak je geen zorgen! Wij zullen ervoor zorgen dat de activiteit en locatie aansluit op jullie wensen.

Teambuilding uitjes Amsterdam, dagje uit? Of een heel weekend! 

Is een uitstapje doordeweeks niet mogelijk? Kies er dan voor om het uitje te organiseren in het weekend! Beleef samen een geweldige ervaring met een diner en misschien zelfs een overnachting! Dankzij onze horeca-partners is het mogelijk om een personeelsuitje te organiseren wat bij jullie past. 

Ben je enthousiast? Kan je niet wachten om jouw team een kickstart te geven door middel van een teambuilding uitje in Amsterdam? Wacht niet langer en neem gerust contact op! Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat
Demian - Go Team Building

Even overleggen?

Bel ons op 06-46424622 

Of mail naar: info@goteambuilding.nl

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?