Over ons

Over Ons

Hoe het allemaal begon…

“GO Teambuilding is ontstaan vanuit een missie: kwalitatieve bedrijfsuitjes bieden. Ik werkte eerder voor evenementenbedrijven en miste daar een stuk kwaliteit én diepgang. Dit moest anders. Omdat ik uit een creatieve ondernemersfamilie kom, ben ik GO-Teambuilding begonnen. Zo ontstond ons eerste uitje: Het Jeukwoordenspel. Dit was gelijk een groot succes. Hierna volgden andere uitjes zoals Office Olympics en Zoek de Behendige Mol.

Onze bedrijfsuitjes onderscheiden zich door maatwerk, originaliteit én kwaliteit. Hier geen bierpomp en ballonnen clown of studenten voor de groep.

Inmiddels zijn we sinds de oprichting in 2019 hard gegroeid. Wij werken nu met meerdere vaste partners door het gehele land. Ook hebben wij een vaste pool van presentatoren en productiekrachten. Doordat wij nog steeds met een klein team werken, kunnen we snel schakelen. Daarom is vrijwel elk uitje maatwerk. Dit zorgt tot vele tevreden klanten. Hoe leuk is het bezorgen van die glimlach én die topdag. Ik ben enorm dankbaar dat wij dit werk kunnen doen. Mogen wij jouw bedrijf binnenkort blij maken?”

GO-Teambuilding

Onze opdrachtgevers aan het woord

GO-Teambuilding

Team GO-Teambuilding

Demian-

Demian Vane

Eigenaar- Eventmanagement & Strategie
Ydanne-

Ydanne Breeman

Concept & Creatie
Roxana-

Roxana van der Meulen

Presentatie
Ilja-Wensink-

Ilja Wensink

Webdesign & SEO

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?

GO-Teambuilding

Goedgekeurd door onze klanten

GO-Teambuilding

Je kiest voor ons omdat

Wij bedenken zelf onze spellen

Wij begeleiden zelf onze bedrijfsuitjes

Wij maken ieder spel op maat

Inclusief originele prijsbeker

Ik wil meer weten

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.