5/5

100% Tevreden Klanten

Over ons

Hoe het allemaal begon…

“GO Teambuilding is ontstaan vanuit een missie: kwalitatieve bedrijfsuitjes bieden. Ik werkte eerder voor evenementenbedrijven en miste daar een stuk kwaliteit én diepgang. Dit moest anders. Omdat ik uit een creatieve ondernemersfamilie kom, ben ik samen met mijn ouders begonnen. Zo ontstond ons eerste uitje: Het Jeukwoordenspel. Dit was gelijk een groot succes. Hierna volgden andere uitjes zoals Office Olympics en Zoek de Behendige Mol

Onze bedrijfsuitjes onderscheiden zich door maatwerk, originaliteit én kwaliteit. Hier geen bierpomp en ballonnen clown of studenten voor de groep. 

Inmiddels zijn we sinds de oprichting in 2019 hard gegroeid. Wij werken nu met meerdere vaste partners door het gehele land. Ook hebben wij een vaste pool van presentatoren en productiekrachten. Doordat wij nog steeds met een klein team werken, kunnen we snel schakelen. Daarom is vrijwel elk uitje maatwerk. Dit zorgt tot vele tevreden klanten. Hoe leuk is het bezorgen van die glimlach én die topdag. Ik ben enorm dankbaar dat wij dit werk kunnen doen. Mogen wij jouw bedrijf binnenkort blij maken?”

Team GO-Teambuilding

Demian Vane

Eigenaar-
Eventmanagement & Strategie

Ydanne Breeman

Concept & Creatie

Roxana van der Meulen

Presentatie

Ernst Vijfvinkel

Marketing & Design

Deze collega’s zijn ook als ondernemers te vinden via:

Business-Analyse. Ydanne: https://ydbird.nl/

Presentatie. Roxana: https://www.roxentertainment.nl/

Online Marketing. Ernst: https://luxonlinemarketing.nl/

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: info@goteambuilding.nl

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?