Teambuilding Eindhoven

teambuilding eindhoven

Teambuilding Eindhoven

Wil je de dagelijkse gewoontes doorbreken, werken aan de sfeer op de werkvloer en een prettige samenwerking in het team bevorderen? Dan is teambuilding in Eindhoven iets voor jullie! De Lichtstad biedt vele mogelijkheden met de verschillende mooie parken, prachtige pleinen, een levendig centrum en natuurlijk de Brabantse gezelligheid. Dit alles maakt teambuilding in Eindhoven een geweldige ervaring. 

Activeer je team en verbeter de sfeer

Effectiviteit verhogen doormiddel van teambuilding in Eindhoven? Dat kan aan de hand van een van onze uitjes, die wij helemaal afstemmen op jullie behoeftes. Misschien is het Jeukwoordenspel wel iets voor jullie. Wil je het iets sportiever? Waag je dan de DISC-Kwiz? Of ga op jacht naar de Mol, die binnen jullie team de hele boel saboteert, in Zoek de Behendige Mol. Het kan niet anders dan dat het gezamenlijk ontmaskeren van deze saboteur de sfeer binnen het team verbeterd en de banden beter maakt. 

Doordat wij veelzijdig zijn, onze spellen op jullie behoeftes afstemmen en wij jullie activeren en aan het denken zetten, onderscheiden wij onze van de rest. Je speelt dus niet doelloos een spel, maar bent echt bezig met elkaar en de sfeer binnen het team. Dit is bevorderlijk voor de persoonlijke groei van de medewerker, maar ook voor de groepsdynamiek.

Teambuilding in Eindhoven

Eindhoven is erg geschikt voor teambuilding uitjes. De vele parken, zoals het Philips van Lennep park, het Anne Frankplantsoen en het Henri Dunantpark, bieden ontelbare mogelijkheden voor een van onze vele uitjes. Tegelijkertijd heb je niet door dat je je in een drukke stad begeeft. Wij zorgen dat de locatie aansluit op jullie wensen. 

Hebben jullie door de weeks geen mogelijkheid voor dit uitje, maar wel in het weekend? Dan regelen wij dat! Een geheel verzorgd diner als afsluiter van het uitje? Onze vele horeca-partners maken dit mogelijk, met voor eenieder wat wils. Wellicht een overnachting, zodat jullie de volgende dag alle tijd hebben om de stad Eindhoven nog verder te ontdekken en elkaar nog beter te leren kennen? Ook dit is mogelijk. Kickstart jouw team door middel van een teambuilding in Eindhoven. De sfeer in het team is zonder twijfel beter na een, door ons verzorgde, succesvolle teambuilding. 

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat
Praat nu geheel vrijblijvend met een van onze experts

Vrijblijvende offerte

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.

1
2
3
Team GO-Teambuilding
Demian-

Demian Vane

Eigenaar- Eventmanagement & Strategie
Ydanne-

Ydanne Breeman

Concept & Creatie
Roxana-

Roxana van der Meulen

Presentatie
Ilja-Wensink-

Ilja Wensink

Webdesign & SEO

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?

Teambuilding Eindhoven

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: [email protected]

Ik wil meer weten

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.