Teambuilding events: verhoog je productiviteit.

Teambuilding events

Teambuilding events: dit zijn bijeenkomsten die de motivatie verhogen. Maar het brengt nog veel meer!

Als ondernemer wil je graag dat er een goede werksfeer hangt. Dit komt niet alleen de productiviteit ten goede, maar zorgt ook voor een hogere tevredenheid bij je werknemers. Dit leidt weer tot minder verzuim en zorgt voor een goed gevoel bij jezelf! 

Motiveren en leren. Ook twee punten waar je als ondernemer graag hoog op inzet. Jij brandt namelijk van motivatie voor het bedrijf, maar hoe motiveer je je collega’s? Zij zijn immers niet degene die vanaf 0 zijn begonnen. Zeker de collega’s die er al een tijd werkzaam zijn, lopen het risico om het werk echt als werk te gaan zien. Dit kan tot gevolg hebben dat de productiviteit daalt. 

Teambuilding events brengen dan uitkomst. Dit zijn spellen waar een samenwerking voor is vereist. Op deze manier bouw je echt een team. Zoals met ons Jeukwoordenspel. Hierbij brengen we op een leuke manier de bedrijfscommunicatie ter sprake. 

Onze teambuilding events bevatten een spelelement, maar ook een les of boodschap. Dan heb je pas echt een goed teamuitje. Althans, dat is onze mening!

Na afloop van een spelmiddag, als de indrukken zijn verwerkt. Dan merk je pas echt het effect van de teambuilding events. Dan pas sta je even stil, waarom je bij het bedrijf werkt en waarvoor je het doet. Het is een manier om productiever te worden. Hiervoor zijn juist die momenten in informele belangrijk. Het spelen tijdens een spel reflecteert hoe iemand is. Welke rol neemt hij aan in de groep? Is het een leider of volger? En hoe zet hij zijn creativiteit in?

Dit zijn vragen die worden beantwoord tijdens een van onze teambuilding events. Dit kan zowel binnen als buiten, op locatie of ergens anders. U voelt goed aan waar het team behoefte aan heeft en wij verzorgen de rest. Uiteraard in overeenstemming met u, want wij geloven in maatwerk. Zo werken wij alleen met ervaren presentatoren en maken een spel wat aansluit bij uw bedrijfsvisie. 

Op die manier blijven onze teambuilding events nog lang onderwerp van gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat voor uw organisatie.

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat
Praat nu geheel vrijblijvend met een van onze experts

Vrijblijvende offerte

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.

1
2
3
Team GO-Teambuilding
Demian-

Demian Vane

Eigenaar- Eventmanagement & Strategie
Ydanne-

Ydanne Breeman

Concept & Creatie
Roxana-

Roxana van der Meulen

Presentatie
Ilja-Wensink-

Ilja Wensink

Webdesign & SEO

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?

Teambuilding events: verhoog je productiviteit.

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: [email protected]

Ik wil meer weten

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.