Teambuilding uitjes: oude en nieuwe trends

Teambuilding uitjes

Teambuilding is al zo oud als de mensheid. Net zoals evenementen. De Romeinen vochten al “spellen” uit in hun Colosseum. Een legendarisch spel zijn natuurlijk de Gladiator games. Daarbij vochten strijders tegen elkaar en de winnaar bleef leven. Een simpel, maar doeltreffend spel. Dat waren nog eens teambuilding uitjes!

Gelukkig zijn de tijden veranderd. Tegenwoordig spelen we om punten en de winnaar krijgt een mooie troffee mee naar huis. De teambuilding uitjes zijn vaak in de vorm van een thema. Rond kerstmis zijn er veel teambuilding uitjes die gebruik maken van winterse elementen. Een kerstman, kerstbomen en aankleding. Wat te denken van een Christmas Dinner spel? Of Curling on ice? 

Trends binnen teambuilding

Momenteel zijn er enkele populaire teambuilding uitjes. Zij spelen handig in op alledaagse trends. Niet alleen door een thema, maar ook door gebruik te maken van technische hoogstandjes.

Door goede technische mogelijkheden, kun je tegenwoordig zelfs een VR-spel boeken! Wat te denken van een VR moorddiner? Of een oorlog die wordt nagespeeld op straat? Door je bril zie je een fictief leger, maar het lijkt levensecht! 

Goede oude techniek

Ook de tablet-games, doen het nog steeds erg goed. Zoals City-Games: hierbij loop je door een stad heen en doe je verschillende opdrachten. De GPS op je tablet weet waar je team zich bevindt en geeft opdrachten. Je kunt een foto maken, vraag beantwoorden of juist een doe-opdracht krijgen. Zo verdien je punten en het team met de meeste punten, wint dat uitje.

Wij als GoTeambuilding zijn zelf meer fan, van teambuilding uitjes, die je het hele jaar door kunt spelen. Als de omstandigheden veranderen, dan passen wij de vorm aan. Zo speel je het spel Office Olympics in de winter liever binnen. En het Jeukwoordenspel in de zomer liever buiten.

Wat wij doen als teambuilding uitjes

Rond een leuke gebeurtenis als kerst, kunnen wij onze teambuilding spelletjes aanpassen qua thema. Wat te denken van het Kerst-Jeukwoordenspel? Dan verstoppen we er termen in die de Kerstman ook te vaak gebruikt. En de zogeheten Jingle-Bells ronde. Wie het weet, mag bellen!

Onze technieken zijn verder tijdloos, wij geloven namelijk in de kracht van directe communicatie. Persoonlijk, maatwerk en een goede presentatie. Dat zijn enkele van onze overtuigingen. Los daarvan sluiten we niet uit, dat we op korte termijn een gave techniek combineren met deze elementen. Want techniek blijft vooruitgang, mits je het goed inzet. Het moet niet leidend worden, maar je eigen krachten juist versterken. Zo blijven alle teambuilding uitjes een feest!

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat
Praat nu geheel vrijblijvend met een van onze experts

Vrijblijvende offerte

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.

1
2
3
Team GO-Teambuilding
Demian-

Demian Vane

Eigenaar- Eventmanagement & Strategie
Ydanne-

Ydanne Breeman

Concept & Creatie
Roxana-

Roxana van der Meulen

Presentatie
Ilja-Wensink-

Ilja Wensink

Webdesign & SEO

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?

Teambuilding uitjes: oude en nieuwe trends

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: [email protected]

Ik wil meer weten

Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat.