5/5

100% Tevreden Klanten

Ticket To Fly

ticket to ride teamuitje

Een gezellige spelletjesavond, maar dan anders! Dat is waar ons teamuitje gebaseerd op het Ticket To Ride spel om draait. In verschillende rondes maak jij uit welk team de beste piloten heeft! Speel jij met ons mee?

TICKET TO RIDE TEAMUITJE

Verplaats jezelf op het megabord. En beslis wie nog langer mag blijven staan. Saboteer je collega’s of vrienden én ga ervan door met de gouden Cup. Door diverse vragen te beantwoorden en opdrachten te doen, mag je verder reizen tijdens dit flitsende spel. Waar verrassing en spanning vooraan staan.

DOE, DURF ÉN WIN

Ticket to Fly is een spel waar je niet alleen durf voor nodig hebt…. Ook de doe rondes zorgen voor hilariteit. Kun jij het beste mikken? En win je daarmee een extra treinstel? Of pak jij de BOM, waarmee je een route kunt opblazen? Niet alleen lef wordt beloond, ook een tikkeltje geluk speelt een rol. Heb jij het in je om de beste piloot van de avond te worden? En eeuwige roem te verdienen onder je vrienden of collega’s? Vraag dan hieronder meer informatie aan én wellicht zien we jou snel bij Ticket to Fly! 

Praktische info

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: info@goteambuilding.nl

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?