5/5

100% Tevreden Klanten

DISC-Kwiz

Wie is de gele kanarie in jouw team? Hoe ga je om met die groene grasparkiet? En heb jij ook een rode Angrybird als leidinggevende? 

 

 

 

DISC-Kwiz Workshop

Het beroemde DISC model hebben wij gebruikt als input voor een interactieve teamtraining. Je krijg hierdoor inzicht in de verschillende gedragstypen binnen je team. Aan het eind van deze middag weet je niet alleen meer over jezelf, maar vooral ook over je collega’s. Hierdoor ontstaat meer empathie voor elkaar en dit leidt tot een betere samenwerking en communicatie. Herken jij de gele kanarie al?

Zo zijn de blauwe dakduiven echte analisten, met hun Excelformulieren in de hand gaan zij de strijd aan. 

De rode Angry Birds zijn fanatiek en doelgericht. Zij vertrekken al wanneer jij nog moet beginnen! De gele kanarie’s fladderen dan al rond en nemen iedereen mee in hun vrolijke energieveld. Ondertussen zetten de groene grasparkieten koffie voor iedereen. De sfeer moet wél goed blijven namelijk!
 

Aanpasbaar voor jouw team

Wij leveren alles op maat. Deze Kwiz is dan ook afhankelijk van jouw teamsamenstelling. Wij gebruiken het vooraf ingevulde DISC model om de teams in te delen. Afhankelijk van het weer, spelen we zowel opdrachten binnen als buiten. 

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?
Wij vragen jullie vooraf om het DISC model in te vullen. Op basis daarvan word je per kleur ingedeeld. De teams krijgen de naam van vrolijke vogels. Onze methode is ook gebaseerd op het boek: “Omringd door idioten”. Hierin wordt de onderbouwing voor de effectiviteit van dit model gelegd. Aan het eind van de middag heb je meer inzicht over jezelf en hierdoor ga je als team beter samenwerken. 

 

Fladder jij straks als een gele kanarie?

Praktische info

Goedgekeurd
door onze klanten
Je kiest voor ons omdat

📞Spreek nu vrijblijvend met één van onze experts op 06-46424622 

📩Mail naar: info@goteambuilding.nl

Wilt u ook een uniek event voor uw bedrijf?