Previous slide
Next slide

Populaire Bedrijfsuitjes

Enkele voorbeelden van ons aanbod. Uiteraard allemaal op maat voor u gemaakt.

adverteren
wie-is-de-mol-bedrijfsuitje

Zoek De Behendige Mol

Speel deze citygame en haal zoveel mogelijk geld binnen voor je team. Maar let op: De Mol saboteert de boel en je weet niet wie het is.

Een van jouw collega’s weet namelijk al precies wat jullie gaan doen en doet zijn best om de opdrachten te laten mislukken. Is het klunzigheid of opzet? Verdenken en verdacht worden, daar gaat het om. Niets is wat het lijkt bij dit verrassende spel waarbij een speler per team, de boel saboteert.

Teamuitje op maat

Het Jeukwoordenspel

Een actieve spelmiddag met afwisselende uitdagingen en een dosis kantoorhumor. Leef je uit en doe waar je normaal alleen maar over praat. Schuif dat hoofdpijndossier door. Maak je leidinggevende tot mikpunt. De diverse spelrondes vormen een mix van behendigheid, verbale slimheid en creatief denken. Maar vooral: lachen om het eigen kantoorjargon. Het Jeukwoordenspel vormt een lachspiegel voor iedere organisatie.

Ieders kwaliteiten komen daardoor aan bod. Zorg dat je als team de felbegeerde Gouden Kantoorplant in de wacht sleept. Na deze parodie op het kantoorleven is een vergadering nooit meer hetzelfde.  Het spel kan worden aangepast aan de jeukwoorden van jouw bedrijf en kan ook in een teambuilding-variant worden geboekt.

DISC-Kwiz

Het beroemde DISC model hebben wij gebruikt als input voor een interactieve teamtraining. Je krijg hierdoor inzicht in de verschillende gedragstypen binnen je team. Aan het eind van deze middag weet je niet alleen meer over jezelf, maar vooral ook over je collega’s. Hierdoor ontstaat meer empathie voor elkaar en dit leidt tot een betere samenwerking en communicatie. Herken jij de gele kanarie al?

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen?

Wat onze klanten zeggen

5/5
BDO Nederland

Erg goed georganiseerde teambuilding. Het contact verloopt soepel en snel en er wordt goed meegedacht in de mogelijkheden passend op het team. Ook op locatie komen is geen probleem en dat is erg fijn! Bedankt voor de goede zorgen Demian!

Politie
5/5
Politie Nederland

Voor de invulling van onze teamdag, was deze middag een fijne toevoeging. Zo hebben we met een goed gevoel ons overleg kunnen afsluiten. Vooral de afwisseling tussen actievere en cognitieve onderdelen waren erg leuk.

Universiteit Utrecht
5/5
Universiteit Utrecht

Sloot prima aan bij onze groep met zowel oudere als jonge medewerkers. Uitdagend en toch laagdrempelig. Leuk die afwisseling van rennen en denken. Echt op niveau.

5/5
Louwman Group

Samen met ons team hebben wij met GO Teambuilding het “Zoek de behendige MOL” gespeeld. Een leuke manier om de samenwerking in het team te versterken. Het was zeer goed georganiseerd!

Wil je advies over een uniek teamuitje?

Lees hier ons laatste nieuws over teambuilding en bedrijfsuitjes